Verwen je geliefde met een romantisch diner op Valentijn! Het Cuisine team heeft een heerlijke menu voor jullie gemaakt, met hoofdgerecht keuze vlees of vis en all-in dranken optie (incl. aperitief, wijnen, waters en koffie).

Het Valentijnsmenu is enkel op reservatie beschikbaar van zaterdag 10 t.e.m. woensdag 14 februari (op woensdag serveren we enkel de Valentijnsmenu).

Laat je verleiden, en reserveer alvast je tafeltje!

Menu Valentijn

10 tem 14 februari


Trio van fijne aperitiefhapjes:
Japanse tonijnpraline; palmhart met mousse van Breydelham; soepje van koko’s, rode curry en mimi kreeftjes

Traag gegaarde kwartel
op een winterkooltaartje, saus van eik-, en beuk-paddenstoelen

Bouillabaisse
met lotte, wintergoud mossel, grote garnalen, tongreepjes, “sugar snaps en sweet drops”

Fruitsorbet

Kalfshaas “a point”
toets van ganzenlever, Hofmeestersaus en aardappeltaartje met jonge streekgroentjes

—– OF —–

Rugfilet van wilde Noorse skrei
Noordzeegarnaaltjes, fantasie van polderaardappel en seizoengroentjes.

Vier zoete verleidingen
met ijs, chocolade, rood fruit en crumble

accent-klein

menu

52 euro pp.

aperitief, wijn,
water en koffie

+31 euro pp.