Ons verhaal

dividers-1-green

onze passie

Al meer dan tien jaar staan wij in de keuken, op onze vaste stek in Zonhoven centrum. Met een passie voor verse producten en zuiderse gerechten, brengen wij de smaken van Zuid-Frankrijk, Spanje, en Italië naar hartje Limburg. Cuisine d’été houdt van eerlijke cuisine, waar individuele ingrediënten benadrukt en gerespecteerd worden. Verwacht u aan lekkere Franse en Belgische gerechten met een zonnig accent, zonder pretentie, voor een snelle lunch of een uitgebreid diner!

“Belgische en Franse keuken, verrijkt met zuiderse en mediterraanse invloeden.”

lekker vers

De keuken van Cuisine d’été werkt met dagverse groenten en visproducten. Zo kunnen we onze klanten dagelijks laten genieten van verse suggesties en verrassingsmenu’s. Onze vleesbereidingen worden bovendien vacuüm bewaard en perfect gekoeld, om zo de smaak en kwaliteit te behouden. Het personeel maakt daarbij gebruik van een geautomatiseerd houdbaarheidssysteem, voor verregaande kwaliteitscontrole.

fijn Limburg

Diner? Lunch? Wij ontvangen u graag in ons rustieke interieur voor een lekkere maaltijd met familie, vrienden of zakenpartners. Daarbij kunnen wij ook grotere groepen bedienen tot max. 36 personen. In de zomer kan u tevens genieten van de zonneschijn op ons terras in het centrum van Zonhoven. Wij staan gekend om onze Limburgse gastvrijheid, en doen er alles aan om uw tafelervaring zo aangenaam (en lekker) mogelijk te maken! Vegetarisch? Allergenen? Geef ons een seintje, onze keuken houdt graag rekening met uw wensen!

Onze kaart

Kleine lunch? Uitgebreid diner? Laat je verlekkeren door ons menu!

Locatie

Heuvenstraat 14c
3520 Zonhoven

Service

MA-DI-DO-VR-ZO:
11u30 - 14u30 en 18u - 22u30

ZA: 18u - 22u

WO: GESLOTEN

contact

Tel. 011 66 66 09
info@cuisinedete.be